Wereldoorlog 3.. Geest versus Lichaam

World war 3

Wereldoorlog 3 .. Geest versus lichaam

De maatschappij leert ons om onze eigen grenzen te verleggen totdat we onszelf haten.

We worden gedomineerd tot iets wat we niet zijn. De vrouw moet er zo mager uit zien tot ze niets meer is als een wandelend skelet. De man moet er uitzien als een opgeblazen G.I. Joe. Kwaliteit tijd, liefde en geduld. worden ingewisseld voor materiële zaken. Kinderen wordt geleerd om rond te lopen in de nieuwste trend en leren andere kinderen te pesten die dit niet kunnen veroorloven. Eigenwaarde wordt gelinkt aan de spullen die je bezit.
Dan hakt zelfhaat erin. De maatschappij leert ons om niet van onszelf te houden tot we onrealistische doelen hebben bereikt in het leven. Zo groeit onze zelfhaat op weg naar deze onrealistische doelen toe. Zelfs als we onze doelen hebben bereikt voelen we nog steeds die zelfhaat. Dan kom je erachter dat het allemaal een scam was. Je voelt je gedesillusioneerd en depressief. Je vraagt je af wat de zin van het leven is. De maatschappij draait je dan weer een loer door je te vertellen dat het je eigen schuld is. Ga maar naar de GGZ. Stop er maar wat pillen in.

We worden allemaal gehersenspoeld. De holocaust is niet gestopt. Hitler is niet dood. De samenleving plant het zaadje van haat in het achterhoofd van elk kind door middel van ‘onderwijs’. Dat zaadje groeit en groeit elke dag tot het kind leert om van zichzelf te houden puur voor wie hij/zij is. Onderwijs leert ons dat kennis macht is. Maar het leert ons niet dat echte kracht innerlijk vrede is. Wat is het nut van al die kennis over van alles als we onszelf niet kennen. Je wordt geleerd dat onze geest geen grenzen kent. Dat is een leugen want ons lichaam kent hele duidelijke grenzen. We worden geleerd om die grenzen te negeren.
We worden niet lui als we leren om innerlijke vrede, acceptatie en zelfliefde op de eerste plaats te zetten. We zullen nog steeds willen leren over alles over de kennis die er is. Maar niet uit angst of bedrog maar uit een rustig hart en een geest vol vreugde.
Wij worden onderwezen om onze geest superieur te maken. We zijn nog steeds bezig om de übermensch te creëren die Hitler wilde creëren. We gaan tegen de natuur in. Zoveel kinderen lopen er rond vandaag de dag die zichzelf haten. Tegenwoordig is het een trend onder kinderen om zichzelf te snijden om het gevoel te verlichten van de pijn die het voortdurend denken creëert dat ze niet goed genoeg zijn.

Kinderen kunnen niet slapen omdat hun gedachten racen vol met kennis over alle weetjes en feitjes die er zijn en kan geen rust vinden. Dan geven we ze koffie en energiedrankjes om dat probleem op te lossen. Onze geest wordt gedomineerd. Daarna domineert onze geest ons lichaam. Dan gebruiken we drugs om ons lichaam te blijven gedomineerd. Dan beginnen we ons lichaam te haten. Dan snijden we in ons lichaam. Dan als niets anders meer werkt. Doden we ons eigen lichaam.
School moet niet alleen maar gaan over kennis. Het zou in de eerste plaats moeten gaan over over geduld, wijsheid, spirituele groei, zelfliefde en zelfacceptatie. Dat zou onze hoogste prioriteit in het leven moeten zijn. Dat is wanneer we vrede creëeren, liefde en vreugde. De dingen in het leven die er echt toe doen ..

Wereld oorlog 3 is nu gaande, hier in onze gedachten .. Geest versus lichaam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s